Varend Friesland

Varend Friesland

rondvaarten en zeiltochten

Varend-Friesland (9).JPG Varend-Friesland (3).jpg Varend-Friesland (6).jpg Varend-Friesland (5).jpg Varend-Friesland (7).jpg Varend-Friesland (8).JPG Varend-Friesland (4).jpg Varend-Friesland (2).jpg Varend-Friesland (1).JPG
Juni t/m aug. rondvaarten en zeiltochten met boeier. Info op www.varendfriesland.nl of 0566-652372

Sinds 1997 varen we met onze motor- en zeilschepen in Friesland op de meren. Onze ervaren schippers zeilen met de boeier van het Zuiderzeemuseum, de Tjet Rixt uit 1843. En met de motorboten de Bodensee voor 12 personen, de notarisbootjes Grietto en Juntien, max. 5 personen en de Clasina uit 1913 voor 40 personen.

Onze ervaren schippers, Bram en Sip, nemen onze gasten mee aan boord van ons imposant zeilschip om de schoonheid van het Sneekermeer te ontdekken. Voel hoe het is om als schipper aan het roer van de boeier Tjet Rixt te staan. Naast de 2 schippers kunnen max. 8 gasten mee.

Voor mooie vaartochten liggen onze motorboten klaar, voor bijv. een vaartocht met een high tea of een glas wijn met een stoere borrelplank. Voor gezelschappen tot 40 personen.

Vrije Opstap.
Ben je samen met je vriendin, lief, moeder of kleinzoon. Dan kun je in juni, juli en augustus meevaren op een motorboot of de boeier. Kijk voor informatie op Varend Friesland. Wel aanmelden van te voren.

Daarnaast hebben we een prachtige houten elektrosloep te huur. Zelf varen met max. 8 personen, Aan boord zijn mooie vaarroutes.

Varend Friesland vind je in de Schepenhal van Terherne Haven.

Vaartochten

Contactgegevens

Kupersleantsje 9
8493 LR Terherne

T :0566-652372

Terug

Varend Friesland