Jacht bemiddeling v/d Veen

Jacht bemiddeling v/d Veen

aan-en verkoopbemiddeling

VN4.jpg VN3.jpg VN2.jpg VN5.jpg VN6.jpg VN9.jpg VN8.jpg VN7.jpg VN19.jpg VN18.jpg VN12.jpg VN11.jpg VN10.jpg VN13.jpg VN14.jpg VN17.jpg VN15.JPG VN1 480x320.jpg

Jachtbemiddeling Van der Veen BV is al jaren een bekend en vertrouwd adres in het fraaie watersportdorp Terherne. U vindt ons bedrijf in het hart van de Friese watersportgebieden. Ons ervaren verkoopteam is het juiste aanspreekpunt voor iedereen die op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige motorjachten, kruisers, vletten en kotters. Wij hebben een constant aanbod van zo’n 200 jachten, waarvan er zo’n 130 in Terherne liggen en 75 op andere locaties.

Jachtbemiddeling Van der Veen BV biedt u, naast een professionele aan-en verkoopbemiddeling, een breed pakket aan extra’s, waaronder contractbemiddeling, verzekeringen en financiering. Ook de kadastrale registratie, de taxatie en het transport worden voor u geregeld. Ons bedrijf beschikt verder over eigen ligplaatsen met voorzieningen als water, diesel en stroom en een volledig geoutilleerde werkplaats. In de werkplaats staan deskundige onderhoudsmonteurs voor u klaar. Met de 30 ton kraan kunnen wij uw schip liften en opbokken.

Recreanten zijn van harte welkom in onze haven, die is uitgerust met een toiletgebouw, waar u ook terecht kunt voor het tanken van diesel en water. Vanzelfsprekend zijn alle ligplaatsen voorzien van walstroom. U kunt daarnaast gebruik maken van ons schiphuis met ongeveer 40 ligplaatsen.

Contactgegevens

Syl 12
8493 LL Terherne

T :0566-689264

Terug

Jacht bemiddeling v/d Veen