De Schiffart Watersport

De Schiffart Watersport

Yachtcharter & Jachthaven

D067C31E27A41B240BDF5D627D120409.JPG IMG_8613-2.jpg IMG_0587.jpg Jachthaven Terherne 2.jpg Reparatie motoren1.jpg DJI_0115.JPG IMG_8613.jpg IMG_0833 uitgesneden.jpg

De Schiffart Yachtcharter is een full-service yachtcharterbedrijf in Terherne aan het Sneekermeer. Een toplocatie in het hart van het Friese Merengebied. Wij hebben met de jaren een zeer gevarieerde verhuurvloot opgebouwd, waardoor er voor iedere watersporter een geschikte motorboot is. Deze bestaat onder andere uit; stoere compacte kajuitmotorboten (Doerakken, Brûzers), moderne kruisers, boten met een ruime open kuip, kotterjachten in royal class uitvoering, luxe Super Lauwersmeers en ruime 2+2 jachten.

Watersport
Naast onze verhuurvloot kan men ook bij ons terecht voor reparaties van buitenboordmotoren of een nieuwe Yamaha buitenboordmotor of dieselmotor. Ook stalling en onderhoud van de boot is bij ons mogelijk. Wij beschikken over een kleine watersportshop waar onder andere zwemvesten, fenders, lijnen, olie, onderhoudsmiddelen en nog meer verkrijgbaar is.

Jachthaven
Wij beschikken over een nette en centraal gelegen jachthaven direct aan het Prinses Margrietkanaal. De haven beschikt over 100 comfortabele ligplaatsen, voor zowel passanten als vaste ligplaatshouders, en tal van watersportfaciliteiten zoals een trailerhelling en een botenlift van 20 ton.  De ruime ligplaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting en er zijn watertappunten aanwezig.

Wij doen er alles aan om samen met ons uitgebreide enthousiaste team iedereen te laten genieten van een heerlijke, onbezorgde vaarvakantie in Friesland aan boord van één van onze motorboten. Graag tot ziens bij De Schiffart Yachtcharter – Watersport & Jachthaven!

Contactgegevens

Koailan 6
8493 LA Terherne

T: 0566-651920

Terug

De Schiffart Watersport