Jachthaven Kaap Hoorn

Jachthaven Kaap Hoorn

Jachthaven en Jachtwerf

KaapHoorn11.JPG KaapHoorn2.JPG KaapHoorn1.JPG KaapHoorn4.JPG KaapHoorn3.JPG KaapHoorn8.JPG KaapHoorn9.JPG KaapHoorn6.JPG KaapHoorn7.JPG KaapHoorn10.JPG KaapHoorn12.JPG KaapHoorn5.JPG KaapHoorn.JPG
De mooiste ligplaatsen van Terherne rechtstreeks aan het Sneekermeer

Onze jachthaven, die bestaat uit 80 ligplaatsen, is door de gunstige ligging een ideale uitvalbasis voor een heerlijk ontspannen vaartocht. U bent slechts enkele minuten verwijderd van het Sneekermeer en de Terhernster poelen. De jachthaven beschikt over alle faciliteiten zoals: een luxe sanitairgebouw, parkeerplaatsen en horecagelegenheid voor een hapje en drankje.

De bijbehorende jachtwerf heeft de beschikking over een botenlift van 25 ton. De werf kan al het denkbare reparatie- en onderhoudswerk aan uw schip uitvoeren. Zo beschikt de werf over een spuitloods met een lengte van maar liefst 17m en kan ons kantoor complete installatieschema's aanleveren voor het installeren van nieuwbouwschepen met een CE keuring.

Verder heeft jachthaven Kaap Hoorn de beschikking over 100 nieuwe gegalvaniseerde 4-puntsbokken om uw boot efficiënt en veilig te stallen. Deze winterstalling kan buiten maar ook in één van onze drie vorstvrije hallen. U hoeft uw schip dan dus niet meer winterklaar te maken.

Contactgegevens

Jelle-paad 7
8493 RG Terherne

M:06-21948252

Terug

Jachthaven Kaap Hoorn