IJsvogel Watersport

IJsvogel Watersport

verhuur luxe tender sloepen

ijsvogel-locatie-klein.jpg ijsvogel5.jpg ijsvogel3.jpg ijsvogel-haven-achtergrond.jpg ijsvogel-10.jpg ijsvogel-haven-klein.jpg ijsvogel1.jpg ijsvogel7.jpg ijsvogel8.jpg IJsvogel9.jpg ijsvogel4.jpg ijsvogel6.jpg ijsvogel-11.jpg ijsvogel2.jpg

Wilt u er een dagje op uit met uw “eigen” sloep en bent u minimaal 18 jaar? Bij ons huurt u een comfortabele elektrische sloep die eenvoudig te bedienen is. U hebt geen vaarbewijs nodig, maar krijgt een uitgebreide instructie voor vertrek. U hebt keuze uit diverse routekaarten die aan boord liggen. Vaart u liever niet zelf? Dan kunt u (tegen betaling en bij beschikbaarheid) kiezen voor een ervaren schipper aan boord van uw sloep.

Varen met een sloep is uitermate geschikt voor baby’s en kinderen. Onze sloepen zijn namelijk erg stabiel. Daarnaast hebben ze een buiskap waardoor de kinderen (indien gewenst) uit de zon of wind kunnen zitten, liggen of spelen. De buiskap voorkomt dat kinderen over de rand van de boot gaan hangen. Neem gerust een maxi cosi, wiegje of kleine buggy mee aan boord om de kleintjes in te laten slapen of spelen.

De luxe Primeur tender sloepen zijn comfortabel en stabiel. De sloep biedt voldoende ruimte voor 6 tot 8 volwassenen. Onze sloepen hebben een luxe uitstraling en bieden u alle comfort. Het comfort is vooral merkbaar aan de stabiliteit, wendbaarheid door gebruik van boegschroef en stoffering van de sloepen. De luxe uitstraling komen tot uitdrukking in de kabelaring en het gebruik van RVS op de sloep.

Contactgegevens

Haven 't Syl
Terherne

M: 06-81256039

Terug

IJsvogel Watersport