Luxe B&B Villa Envie

Luxe B&B Villa Envie

luxe bed & breakfast

VE sloep2.jpg VE sloep.jpg VE terras.jpg VE terras2.jpg VE tuin.jpg VE slaapkamer2.jpg VE slaapkamer1.jpg VE huis.jpg VE keuken.jpg VE ontbijtruimte.jpg Ve ontbijttafel.jpg VE eetkamer.jpg
Familiefeestje? Villa Envie regelt alles tot in de puntjes

Op een unieke plek, direct aan het water, bereikbaar met boot, auto of fiets ligt Villa Envie. Omringd door de Friese Meren is dit de ultieme plek voor de verwende watersporter, natuurliefhebber, rustzoeker, fietser….

De ruime villa is uitermate geschikt voor een familiefeest, een uitstapje met vrienden of een zakelijke bijeenkomst in een bijzondere omgeving. ’s Morgens wordt u verwend met een luxe 3- gangen ontbijt en serveren we heerlijke streekdelicatessen en zelfgebakken lekkernijen. Het ontbijt kan worden geserveerd op de steiger, in de tuin of binnen in de zitruimte.  Aan u de keus.

Alle kamers zijn ruim, sfeervol en luxe ingericht en hebben een eigen designbadkamer. Vanuit de kamers heeft u een prachtig uitzicht over de Friese meren, weilanden en onze prachtig aangelegde tuin.

Uw gastheer, Hans Regnery, is een echte levensgenieter. Hij is graag uw kapitein op zijn ruime sloep en speelt met plezier een lied voor u op zijn trekzak.

Komt u overnachten in Friesland? Villa Envie maakt er gegarandeerd een feestje van.

Contactgegevens

Harspit 23
8493 KB Terherne

T :0566-840048
M:06-45744866

Terug

Luxe B&B Villa Envie