Varend Friesland

Varend Friesland

bootverhuur en jachthaven

VF1 480x320.jpg VF4.png VF3.jpg VF6.png VF9.jpg VF7.jpg TG zeilend de haven uit 1_mini.JPG HPIM4160_mini.JPG High Tea ab Bodensee_mini.JPG Overzicht Terherne Haven_mini.jpg Swan ladies_mini.JPG Haven met schepen juli 2009_mini.JPG Stoomsloep Swan of Teynham Terherne Haven Friesland_mini.jpg
Vaste ligplaatsen voor klassieke schepen, passantenplaatsen voor elk schip. T:0566-652372

Sinds 1997 varen we met onze motor- en zeilschepen in Friesland op de meren. Onze ervaren schippers zeilen met skûtsjes, zeilschepen van 100 jaar oud en de boeier van het Zuiderzeemuseum, de Tjet Rixt uit 1843. En met de motorboten de Bodensee en de sloep Swan of Teynham, beide voor 12 personen, de notarisboot Juntien, max. 5 personen en de Clasina uit 1913 voor 40 personen.

Onze ervaren schippers, Bram en Sip, nemen onze gasten mee aan boord van ons imposant zeilschip om de schoonheid van het Sneekermeer te ontdekken. Voel hoe het is om als schipper aan het roer van ons skûtsje, de Twee Gebroeders te staan. Samen met collega’s hebben we historische zeilschepen voor groepen tot 100 personen.

Voor mooie vaartochten liggen onze sloep en motorboten klaar, voor bijv. een vaartocht met een high tea of een glas wijn met tapas. Voor gezelschappen tot 40 personen.

Vrije Opstap.
Ben je samen met je vriendin, lief, moeder of kleinzoon. Dan kun je in juni, juli en augustus meevaren op een motorboot of zeilschip. Kijk voor informatie op Varend Friesland. Wel aanmelden van te voren.

Komt u op eigen kiel dan hebben we in onze haven een plaatsje voor u voor de nacht. Te midden van de historische schepen die er een vaste ligplaats hebben

Vaartochten

Contactgegevens

Kupersleantsje 5a
8493 LR Terherne

T :0566-652372

Terug

Varend Friesland