app facebook

Zoover-Awards 2015

Zoover-Awards 2015

Waterpark Terherne gekozen tot beste vakantiepark van Nederland en Terherne in de top van vakantieparken en B&B’s.

Na de landelijke uitreiking van de Zoover Awards blijkt dat Terherne in de top van Nederland meedraait.

Met een eerste plaats voor “Landal Waterpark Terherne” en een 16e plaats voor “Terherne Haven” heeft Terherne 2 parken bij de beste 20 van de 570 vakantieparken in Nederland . Tel daarbij de 9e plaats van de B&B “Villa Envie”, ook in Terherne, van de meer dan 2.000 B&B’s in Nederland.

Heel veel gasten delen via reviews/beoordelingen hun mening en belevenissen. Zoover is een toonaangevende website in Nederland waarop dit gebeurt (www.zoover.nl). Het goede hieraan is dat deze meningen door gasten worden gegeven en niet door de bedrijven kunnen worden beïnvloed.

“Landal Waterpark Terherne” en “Terherne Haven” zijn buren. B&B “Villa Envie” ligt aan de andere kant van het dorp. Gemeenschappelijk hebben ze, en dat verwacht je in gemeente de Friese Meren, dat de bedrijven aan het water liggen. Verschillend zijn ze in wat ze te bieden hebben voor hun gasten. De waarderingen spreken van: “persoonlijke aandacht, alles omgeven door water, fantastische accommodatie, super ontbijt”.

Het “Waterpark Terherne” heeft luxe 4,6,8 en 10 persoons bungalows en heeft een perfecte ligging aan de Terhernster Poelen. Ook kan men hier terecht voor zeilboten, roeiboten en sloepen www.waterparkterherne.nl

“Terherne Haven” beschikt over 4 persoons havenhuisjes, die allemaal rond de haven liggen. Daarnaast varen ze met klassieke schepen, altijd met schipper, zoals skûtsjes, authentieke motorschepen over de Friese meren. www.terhernehaven.nl

“Villa Envie” heeft een kleinschalige B&B aan het water in het dorp. De 4 kamers zijn luxe, het ontbijt is een verrassing. En de gastheer gaat met op verzoek met je varen of zeilen. www.villaenvie.nl

Het dorp Terherne laat weer van zich spreken. Motto van de ondernemers in dit kleine dorp aan het Sneekermeer is: “Vertel ons je wensen en wij zorgen, samen met alle collega’s, dat je een verblijf in Terherne hebt dat je blij maakt”. Of dit nu een familieweekend met zeilliefhebbers is, of je op vakantie wilt fietsen, heerlijk uit eten, wil vissen, varen of luieren het kan allemaal. De ondernemers hebben onderling een sterke band, dat zie je ook niet in elk dorp!

Over het dorp Terherne zijn de beoordelingen dan ook lovend. Via de Zoover website wordt het gehele dorp Terherne gewaardeerd met een 8,5.

Tijdens de Zoover-presentatie in Utrecht in het mooie pand Winkel van Sinkel blijkt dat Friesland niet alleen de mooiste provincie van Nederland is, maar dat ook gasten de provincie als hoogste waarderen, waarbij de gastvrijheid geroemd wordt.

Waterpark Terherne gekozen tot beste vakantiepark van Nederland en Terherne in de top van vakantieparken en B&B

Terug