app facebook

Topdrukte bij Opening Watersportseizoen Terherne

Topdrukte bij Opening Watersportseizoen Terherne

2e Paasdag vond de traditionele opening van het Watersportseizoen in Terherne plaats, georganiseerd door ondernemersvereniging Debút. 

Een bijzondere gebeurtenis want de dag voorafgaand aan dit evenement lag het ijs nog in de sloot. Maar op paasmaandag scheen de zon volop, was het meeste ijs verdwenen en kon zelfs het festijn met de waterballen doorgaan. De kinderen genoten van het lopen op het water in de waterballen, net als van alle andere activiteiten.

Er kon meegedanst worden met de Zumba lerares, de broodjes werden gebakken op het vuur bij de Kameleon en in de klassieke schepenhaven werd gevaren met de miniatuur skûtsjes. De mannequins van Boutique Cecilia trotseerden de kou en showden op het skûtsje van de Lege Wâlden de laatste nautische zomermode. In het dorp werd een braderie georganiseerd, in het dorpshuis vond de jaarlijkse rommelmarkt plaats en bij Terherne Haven was een nautische markt met nieuwe en gebruikte watersportartikelen.

De Terhernster bedrijven zetten allemaal de deuren open voor het publiek, vaak aangevuld met extra activiteiten als botenshows en demonstraties. 
De draaimolen zorgde in het dorp voor een gezellige sfeer en ook bij de plaatselijke horeca was het goed toeven. Een aantal bedrijven hadden voor live muziek gezorgd en dat werd dan ook zeker door het publiek gewaardeerd.

Het is onvoorstelbaar hoeveel mensen deze dag een bezoek aan Terherne hebben gebracht. Op een gegeven moment was er geen parkeerplaats meer te vinden en stond het hele verkeer vast in het dorp. Maar gelukkig sprongen Gerben Zonderland en veldwachter Zwart van de Kameleon in, zij hebben het verkeer weer in goede banen geleid. 
Kortom: een groot succes en een geweldige promotie voor watersportdorp Terherne.

2e Paasdag vond de traditionele opening van het Watersportseizoen in Terherne plaats, georganiseerd door ondernemersvereniging Debút. 

Terug