app facebook

Kampeer boerderij Hettinga

Kampeer boerderij Hettinga

gemoedelijke boerencamping

7_1.JPG achtergrond_1.JPG 10_1.JPG 11_1.jpg 2_1.jpg 8_1.JPG 12_1.JPG 9_1.JPG 6_1.JPG 1_1.JPG 4_1.JPG 5_1.JPG 3_1.JPG
Het unieke kampeergevoel vindt u aan de Terkaplester Poel!

Kampeerboerderij Hettinga ligt op een uniek plekje tegen de Terkaplester Poel aan, met een prachtig uitzicht over het water!

De familie Hettinga heeft naast een melkveehouderijbedrijf, waar natuurlijk mag worden geholpen bij het melken en kalfjes voeren, een minicamping en groepsaccommodatie. Door het spelen in en om het water, bij de dieren of op het voetbalveldje, bieden wij kinderen een prachtig plekje en is het ook voor u genieten op onze gemoedelijke boerencamping!

Op onze minicamping kunt u ook met uw boot komen kamperen. De camping is geopend van 1 april tot 1 oktober en u kunt gebruik maken van water, stroom, afvoer en draadloos internet. De campinggasten hebben een eigen sanitairgebouw.

De groepsaccommodatie is geschikt voor groepen van minimaal 15 en maximaal 50 personen en is uitermate geschikt voor zeil-, verenigings-- of familieweekend. Iets te vieren? Wij denken graag met u mee! Wij hebben altijd maar één groep tegelijk, dus u bent de enige groep die aanwezig is! En dit alles tegen een zeer betaalbare prijs.

Zoekt u een plekje op een boerencamping voor caravan/tent/boot of wilt u met een groep kamperen in de groepsaccommodatie? Dan bent u van harte welkom op “It moaiste plakje fan Fryslân”!

Contactgegevens

Utbuorren 48
8493 MA Terherne

T :0566-689239
M:06-57847937

Terug

Kampeer boerderij Hettinga