app facebook

Camping De Koaipleats

Camping De Koaipleats

genieten van het platteland

koaipleats_1.JPG koaipleats_5.JPG koaipleats_4.JPG koaipleats_3.JPG koaipleats_6.JPG koaipleats_7.jpg koaipleats_9.JPG koaipleats_8.JPG koaipleats_2.JPG koaipleats_16.jpg koaipleats_11.JPG koaipleats_10.JPG koaipleats_12.JPG koaipleats_13.JPG koaipleats_15.jpg koaipleats_14.jpg
Fietsend “on tour”, kom dan kamperen bij de boer!

Melkveehouder Rinze Kleefstra woont als 5e generatie van zijn familie op de 200 jaar oude stelpboerderij De Koaipleats in Terherne. Op het erf kunt u het boerenleven meemaken. Kwetterende vogels, kwakende eenden en kikkers, rennende hazen en soms zelfs reeën geven u het ultieme gevoel van rust en natuur.

De unieke locatie biedt naast rust ook de levendigheid van het boerenbedrijf. Van de geboorte van een kalfje tot het dagelijkse ritueel van het melken van de koeien door de boer. De naastgelegen jachthaven en de gezellige dorpskern op loopafstand vormt samen met de dynamiek van het boerenbedrijf en de landelijke omgeving een unieke belevenis.

Rond de boerderij is het kampeerterrein gesitueerd. Het grasveld is natuurlijk gevormd met veel groen en hoge bomen die tijdens de warme zomerdagen voor heerlijke schaduw zorgen. Voor kinderen zijn er voetbalgoals, schommels, trampoline, vele verstopplaatsen, binnen basketbal, traptrekkers, volleybalnet en vele andere zelfbedachte activiteiten.

Aan de achterzijde van de boerderij staat een compleet ingerichte luxe vakantiechalet. Het magnifieke uitzicht over het land en het kanaal is werkelijk adembenemend. 

Boer Rinze verwelkomt ook graag grotere groepen op het boerenerf. 

Contactgegevens

Terhernsterdyk 1
8493 LP Terherne

T :0566-689218
M:06-53863721

Terug

Camping De Koaipleats