app facebook

Makelaardij Heddema

Makelaardij Heddema

Makelaardij en verzekeringen

HD1 480x320 .jpg HD8 480.jpg HD4 480x320.jpg HD5.jpg HD4.jpg HD10.jpg HD3 480x320.jpg

Heddema Makelaardij en Verzekeringen vindt u in het centrum van het mooie watersportdorp Terherne.  Een levendig dorp waar het niet alleen prettig wonen is, maar ook een heerlijke plek is om te genieten in uw eigen recreatiewoning, direct aan het Friese water.

Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar een geschikte recreatiewoning.  U vindt ons ruime aanbod aan recreatiewoningen op onze website, maar wij hebben ook regelmatig recreatiewoningen in de ‘stille’ verkoop, die niet zichtbaar zijn op internet. 

Wij, Jan Henk Heddema en Annelies Piersma,  wonen zelf al vele jaren met veel plezier in Terherne, weten echt alles over het dorp, de omgeving en de bestemming en de geschiedenis van de aangeboden woningen. Ook weten wij precies waar recreatieve bewoning is toegestaan, en voor welke woningen een dubbele bestemming (permanent én recreatief) geldt. Wij staan u graag met raad en daad terzijde. 

Daarnaast is ons kantoor gespecialiseerd in (recreatie)verzekeringen. Want ….. pas als uw bezit goed verzekerd is, kunt u er zorgeloos van genieten. Bij Heddema Makelaardij en Verzekeringen hebben wij alle noodzakelijke kennis onder één dak.

Contactgegevens

Buorren 112
8493 LJ Terherne

T :0513-623103
M:06-23950194

Terug

Makelaardij Heddema