Vaar- en doe-arrangement

Vaar- en doe-arrangement

In het dorp Terherne aan het Sneekermeer is bijna alles georiënteerd op het water; watersport, zeilen, varen, wandelen langs het water. Natuurlijk zijn er ook anderen, en één daarvan is het bedrijf Kloeke Klodders.

Dorien Janssen van Kloeke Klodders en Tolke de Boer van Varend Friesland hebben samen een bijzonder arrangement bedacht. Een middag de Friese wateren op in combinatie met een bijzondere schilder workshop. Allereerst met een schipper op een klassiek jacht uit 1930 een vaartocht door de vaartjes en over de meren. Tijd om lekker even bij te praten, te genieten van de zeiltjes op het Sneekermeer met een lekker kopje thee.
De schipper legt aan midden in Terherne. Daar is het atelier van de Kloeke Klodders. Dorien Janssen neemt je mee in de wereld van de schilders. Onder haar leiding maakt iedereen, maar dan ook écht iedereen een schilderij waar je mee thuis kunt komen. Het hoort een beetje onder de categorie wat men noemt de Dikke Dames, maar het kan net zo goed een vrolijke giraffe, een lodderige koe, zonnebloemen in het maanlicht of 2 kindjes op het strand zijn.

Iedereen kan zich voor het arrangement Cultuur & Natuur opgeven; alleen, met z’n 2-en, 3-en, in welke combinatie dan ook. De kosten van de vaartocht en schilderworkshop is € 52,50 p.p. Het arrangement is gericht op volwassenen; mannen, vrouwen, vriendinnen, moeder-dochter, moeder-zoon, vul maar in. Er kunnen maximaal 12 personen mee.

De andere opstapdagen zijn 12 mei (Moederdag), 16 juni (Vaderdag) en 21 augustus.Dit arrangement is ook voor je eigen gezelschap te boeken van 6-12 personen.

Opgave en informatie bij Tolke de Boer van Varend Friesland, info@varendfriesland.nl of 0566-652372 of bij Dorien Janssen van Kloeke Klodders, reserveren@kloeke-klodders.nl

 

Datum: donderdag 18 juli 2019

Tijdstip:

Waar: Kupersleantsje 9

Aantal deelnemers: max.12

Reserveren: 0566-652372

Terug

Vaar- en doe-arrangement