Opening watersportseizoen

Opening watersportseizoen

Opening Watersportseizoen Terherne 2019

Op 2e Paasdag, dit jaar op 22 april (van 11-17 uur) opent Terherne zoals altijd het Watersportseizoen.
Alle watersportbedrijven openen deze dag hun deuren, de winkels zijn open en nieuwe en bestaande restaurants presenteren zich. 

Open Dag.
De meeste watersportbedrijf hebben Open Dag. Bij de motorbootverhuurders kunnen alle schepen die te huur zijn bekijken, van een eenvoudig klein schip waar je mee onder alle bruggen door kan tot de grote waar je met je hele familie mee op vakantie kan. Een weetje: Vanuit Terherne worden vanaf 2018 zo’n 100 motorjachten verhuurd. Dat zijn meer motorboten dan vanaf ’t Ges in Sneek.
In andere havens kun je open zeilboten, kano’s, optimisten uit proberen. Of je oriënteren op rondvaarten en zeilvaarten deze zomer, er presenteert zich een zeilschool voor met name de jeugd van 6-12 jaar en de Terhernster SUPschool. Probeer eens te suppen, oftewel peddelen op een surfplank.

Paasactiviteiten
De hele dag is er overal van alles te doen, ook  voor de kidsDe paashazen lopen door het dorp. 
Verder is er, zoals elk jaar,  markt op de Buorren en bij Terherne Haven. 
En vele restaurants hebben een Lente-aanbieding variërend van Paasbrunch, Gerookte paling, Pompeblêdbroodje, Houtgestookte BBQ enz. enz. Er is zoveel, dat er voor iedereen die komt, een plattegrond is met alle info.

Het Watersportdorp Terherne presenteert zich op dit eerste moment van het nieuwe seizoen. Daarna gaat het los, eerst mondjesmaat met de verhuur van vakantiehuizen, motorboten en met mooi weer sloepen en zeilboten. Daarna komen er steeds meer gasten en vanaf Pinksteren is het een komen en gaan van zeilers, rustzoekers, kampeerders, Kameleonzoekers, vaarders, fietsers, wandelaars, levensgenieters van jong tot oud.

Kijk voor alle activiteiten op Opening Watersportseizoen op facebook

                                              

Datum: maandag 22 april 2019

Tijdstip: 11h00 - 17h00

Waar: Terherne

Aantal deelnemers: Parkeren aan het Syl

Reserveren:

Terug

Opening watersportseizoen